Dengang

Forrige artikel

Næste artikel

Aktuelle kategori

Nyheder

Nyt fra “Den Gamle Redaktør”

Marts 28, 2020

Nyt fra ”Den Gamle Redaktør”

Nye ”kvinde-artikler” – Marts Top-10 – Stigende besøg i en krisetid – Stadig ikke på Facebook – Foredrag aflyst eller udskudt.

 

Kære Læsere

Tak for den stigende interesse i denne krisetid. Vi kan hele tiden følge med i, hvad der læses på vores hjemmeside. Og stort set alle kategorier bliver læst. Under ”Andre Historier” lægger vi i øjeblikket 8 nye kvinde-artikler ind. Det var en læser, der mente, at dem havde for forsømt. Disse artikler har undertegnede ikke selv begået. Men vi har husket kildeangivelse.

Vi har fornyelig også skrevet tre artikler om frygtelige sygdomme. Og på vores bord ligger kildemateriale til artikler om Kommunehospitalet og Bispebjerg Hospital. Der er også en artikel på vej omkring et eventuel engelsk angreb mod Danmark under besættelsestiden baseret på en ny bog. Men åbenbart kniber det for forlaget at få sendt bogen.

Vi har også lagt flere artikler ind under ”Industri på Nørrebro”.

Det er stadig mange, der ikke kan lide vores historie – fortolkning om ”Genforeningen” og Besættelsestiden. Det er svært at tilfredsstille alle. Vi forsøger hele tiden at dukke dybt ned i kilderne. Måske har vi ikke været så flittige med kildeangivelse i de gamle artikler, men det er vi nu i de ny og helt nye artikler.

Vi skulle have holdt en masse foredrag både offentlige og i foreninger. De er enten aflyst eller udskudt på ubestemt tid.

Her er de mest læste artikler fra 1. marts til i dag 28. marts 2020

 

  1. Haderslev under Første Verdenskrig
  2. Barn under Besættelsen
  3. Forbrydelsens Ansigt
  4. Mandelejren på Livø
  5. Britiske bomber over Jylland
  6. Kolera på Nørrebro 1853
  7. Var Konservativ Ungdom nazister?
  8. Sønderjysk Kaffebord – opskrifter
  9. Forlystelser på Nørrebro – dengang
  10. Gestapo i Danmark

 

”Den Gamle Redaktør” ønsker ”God Læselyst” I er altid velkommen til at skrive.

 

 


Forrige artikel

Næste artikel

Aktuelle kategori

Nyheder