Dengang

Forrige artikel

Næste artikel

Aktuelle kategori

Nyheder

Foredragene på Biblioteket, Rentemestervej udskydes

Marts 11, 2020

Foredragene på Biblioteket, Rentemestervej udskydes

Foredragene – Industri på Nørrebro/Nordvest afholdes i slutningen af april eller i begyndelsen af maj. Først efter at disse to foredrag er afholdt indrykkes teksten her på siden. Det bliver dog uden fotos, og det handler om copyright. Der bliver ingen bogudgivelse i forbindelse med projektet. Og det handler om manglende økonomi.

 

Vores foredrag sammen med to andre aktører på Biblioteket på Rentemestervej er udskudt til sidst i april/begyndelsen af maj.

I november/december holdt vi to gange tre timers foredrag på Nørrebro omkring Industri på Nørrebro, samtidig viste vi over 200 fotos.

Meningen er, at der nu skal holdes to gange to timers foredrag i Nordvest, hvor vi også medtager noget af industrien med fra Nordvest.

Når disse foredrag er afholdt lægges alle tekster ind på vores hjemmeside under kategorien Nørrebros Industri. Det gælder så også for de nye tekster omkring industrien i Nordvest.

Vi medtager dog ikke alle de flotte fotos, som blev vist under foredragene. Det skyldes rettigheder til fotos og spørgsmålet om copyright. Vi havde skrevet, at disse tekster ville blive lagt ind i løbet af marts, men dette udskydes til maj – måned.

Der har været forespørgsel om en bogudgivelse omkring dette projekt. Det bliver det ikke tale om. Og det handler om økonomi eller snarere mangel på samme.

Vi beklager, at vi tidligere har sagt noget andet. Men det skyldes de indtrufne omstændigheder. Så snart vi kender datoerne skal vi nok offentliggøre dette.


Forrige artikel

Næste artikel

Aktuelle kategori

Nyheder