Dengang

Forrige artikel

Næste artikel

Aktuelle kategori

Nyheder

Historiske Dage 2017

Marts 14, 2017

Hele historien under ét tag

www.dengang.dk skal selvfølgelig også til historiske dage. Nej vi har hverken en stand eller skal optræde med nogen som helst. Vi er der kun som privat og anonym. Men måske ses vi? Det starter lørdag den 25. marts. Og så er det ellers gang i den hele weekenden.

 

 

Lørdag den 25. marts 2017 slår Øksnehallen i København endnu engang dørene op for Historiske Dage, som over to dage byder omkring 10.000 gæster på det allerbedste inden for formidling af historien. Fra over 65 udstillingsstande og 4 scener bliver historieinteresserede i alle aldre inspireret, underholdt og får ny viden i mødet med de bedste hjemlige og internationale historieformidlere.

 

 

Historiefortællere, forskere og forfattere, medier, museer, besøgscentre og arkiver, reenactere, forlag og foreninger samlet under ét tag, møder publikum og deltager i over 130 debatter, foredrag og events.

 

Internationale historikere som Ian Kershaw og Peter Frankopan indtager scenerne og taler om blandt andet historieskrivning, 2. verdenskrig og silkevejene. Tag børnene under armen, og mød Sigurd Barrett og Frederik VII.

 

Om du er til klassiske oplæg og debatter eller sjove, farverige historie-events, så er det at finde på Historiske Dage. Vi ses 25.-26. marts i Øksnehallen til Historiske Dage 2017.

 

Se hele programmet her: http://www.historiske-dage.dk/

 

Fakta:

  • Historiske Dage foregår den 25.-26. marts fra kl. 10:00-18:00 i Øksnehallen i København.
  • Festivalen afholdes i år for tredje gang, der forventes omkring 10.000 gæster.
  • I 2017 deltager 65 udstillere hele landet – og der er over 130 events på 4 scener.
  • Billetter kan købes på: https://politikenbillet.dk/historiskedage2017

Forrige artikel

Næste artikel

Aktuelle kategori

Nyheder